Pianoles

Sunkidz geeft pianolessen aan kinderen vanaf vier jaar. Onze docenten zijn meestal rond de 17 jaar en erg enthousiast. Nieuwe docenten, die vaak nog geen ervaring hebben met lesgeven, krijgen in het begin hulp van een van onze ervaren docenten.

Alleen de beste leermethode is goed genoeg. Daarom hebben wij een eigen lesboek gemaakt met een selectie van de leukste liedjes. De kinderen kunnen hierbij 'linten' verdienen als ze bepaalde niveaus behalen. Dit houdt ze gemotiveerd en zorgt er zo voor dat ze met plezier blijven oefenen. Ouders kunnen ook inloggen op de website om hier deze vorderingen van hun kind te volgen.

De meeste leerlingen hebben elke week een half uur les, maar er is veel vrijheid in lestijden. Op doordeweekse dagen worden de lessen meestal na schooltijd gegeven. In het weekend kunnen de lessen wat vroeger op de dag plaatsvinden. U kunt uw voorkeur voor de dag van de lessen aangeven en wij doen onze uiterste best de leerling op deze dag in te plannen.


Gitaarles

Sinds kort hebben we bij Sunkidz ook een gitaardocent. De lessen zijn aan huis en voornamelijk gericht op de elektrische gitaar.

Prijzen per kwartaal

30 minuten 45 minuten 1 uur
Elke week €100,00 €150,00 €200,00
Om de week €50,00 €75,00 €100,00