Gesleutel aan de website!

We kunnen onze prachtige website natuurlijk niet links laten liggen, en hij heeft af en toe ook gewoon wat aandacht nodig. In de zomer zijn we daarom bezig geweest met wat kleine veranderingen! Zoals jullie meteen wel kunnen zien staat er vanaf nu nieuws op de homepage! Hier kunnen we jullie op de hoogte houden van alles wat er nou eigenlijk gebeurt bij Sunkidz. Maar er is nog veel meer! De docenten zijn nog druk bezig met het vernieuwen van hun profiel op de 'Over Ons' pagina, de verhaaltjes moesten worden aangepast aan het nieuwe schooljaar en ook de foto's waren behoorlijk verouderd. Verder hebben we een prijzentabel toegevoegd, deze kun je vinden onder het kopje 'Pianolessen'.

Joris wees ons er laatst op dat er op de website nog overal over 'de meiden van Sunkidz' wordt gesproken. We hebben het voor de zekerheid nog even nagevraagd bij zijn moeder, maar Joris is toch echt een jongen en daarom moest er hier en daar ook wat tekst gecorrigeerd worden.

We zijn nog wel hard op zoek naar foto's van alle afgelopen voordrachten! Wanneer je inlogt op de site is er een prachtige gallerij beschikbaar. Nu nog mooier dan eerst, want we hebben er erg veel werk aan verricht! Helaas missen we alleen nog wel veel foto's. Anne en Stella zijn al druk aan het zoeken op hun cameras naar oude en nieuwe foto's, maar ook ouders maken erg veel foto's die we graag aan onze gallerij zouden toevoegen. De gallerij is alleen zichtbaar voor docenten, leerlingen en ouders en je moet dus ingelogd zijn om deze foto's te kunnen zien. De foto's kunnen ook gepost worden op onze facebook pagina facebook.com/SunkidzPiano, deze pagina is echter wel openbaar, dus iedereen kan de foto's daar zien.

De scholen gaan deze week natuurlijk weer beginnen, en de pianolessen volgende week alweer, dus veel succes allemaal!