Facturen nu ook online!

Onze website is weer behoorlijk veel veranderd in de laatse paar weken. De eerste aanvulling is dat ouders en leerlingen hun facturen nu ook online kunnen bekijken. Wanneer je ingelogd bent vindt je deze onder het kopje 'betalingen'. Hier staan alle afgelopen facturen, de datum waarop deze betaald moeten zijn en ook of ze al bij ons binnen zijn of niet. Zo kan iedereen de facturen makkelijk terug vinden in het eigen overzicht.

De tweede belangrijke verandering is de online 'agenda'. Aan het begin van  elk schooljaar maakt de docent afspraken over de lestijd en zet deze daarna op de website. De ouders van de leerling ontvangen dan een mail waarmee ze via een link de afspraak kunnen bevestigen. Telkens wanneer de afspraak wordt veranderd moet deze eerst weer worden bevestigd via email door leerlingen en/of ouders. Aan de hand van deze afspraken, en de kwartaalprijs, worden vervolgens de facturen berekend.

Verder zijn er nog wat kleine dingen aangepast, die je misschien niet eens zullen opvallen. Log eens in en probeer alle nieuwe functies uit. Als er iets niet werkt hoor ik het graag, via info@sunkidz.nl