Over Sunkidz

Sunkidz is een jong bedrijf voor nog jongere mensen. Wij geven muziek- en bijles aan kinderen vanaf vier jaar. Onze muziekleraren zijn studenten die zelf al jarenlang muziekles krijgen en geïnteresserd zijn in lesgeven. Hierdoor kunnen we de beste lessen bieden voor het minste geld.

Alleen de beste leermethode is goed genoeg. Daarom hebben wij een eigen lesboek gemaakt met een selectie van de leukste liedjes. Nieuwe docenten, die vaak nog geen ervaring hebben met lesgeven, krijgen in het begin hulp van één van onze ervaren docenten.


Wie zijn wij


Simone Arts

Als oprichter van Sunkidz heeft Simone het lesboek ontworpen. Ze speelt al bijna haar hele leven piano en heeft daarnaast een passie voor lesgeven. Simone organiseert sinds een paar jaar ook het Traject voor nieuwe docenten bij Sunkidz. Sinds 2015 studeert ze voor docent Wiskunde aan HvA en loopt stage op het Berlage Lyceum in Amsterdam.


Anne Bertrand

Sinds haar zesde speelt Anne al piano. Naast alle gewone lessen heeft ze op het Spinoza Lyceum klassen in muziektheorie gevolgd en in een orkest gespeeld. Ze volgt nu een master Onderwijskunde na haar studie Universitaire Pabo en valt naast haar studie af en toe in als leerkracht op verschillende basisscholen in Amsterdam.


Amon Vallentin

Op zijn vijfde begon Amon met pianoles. Hij is nu toetsenist in een rockband en wil volgend jaar aan de vooropleiding van het conservatorium beginnen die hij via school kan doen. In 2016 heeft hij zijn vwo diploma gehaald en in september begint hij aan zijn studie Biologie aan de UvA.


Maite van der Miesen

Muziek speelt een grote rol in Maite’s leven. Het begon allemaal 14 jaar geleden met de piano. Ondertussen zijn daar verschillende instrumenten bijgekomen zoals gitaar en harp. Hiernaast doet ze veel samenspeelprojectjes waarbij ze piano combineert met harp, viool en zang of samenspeelt met andere pianisten. Nadat ze haar bachelor Psychobiologie heeft gehaald aan de UvA volgt ze nu de master Cognitive Neuroscience.


Mercylyn Wiemer

De eerste liedjes leerde ze op de orgel van haar vader, maar al snel ging haar interesse uit naar de piano. Naast pianiste, is zij ook singer-songwriter onder de naam Mercy James, waarbij zij zingt samen met haar compagnon James, haar gitaar. Ze studeert psychobiologie aan de UvA en doet een vooropleidingtraject voor het conservatorium.